Родина американського мільярдера відвідала Ірпінь (ВІДЕО)

Родина американського мільярдера відвідала Ірпінь (ВІДЕО)

Американський мільярдер та його родина відвідала Ірпінь, щоб побачити наслідки російської окупації та підтримати відбудову

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на ITV.

Візит американської родини мільярдера Харлана Кроу в Ірпінь став свідченням підтримки та співчуття до українського народу.

Іноземні гості стали свідками незгасимої надії та жорстокості, залишених російськими окупантами. Вони оглянули Романівський міст та кладовище розстріляних автомобілів, що стали символами трагедії Ірпеня.

Кеті Кроу, дружина Харлана, наголосила, що вони прибули до України, щоб дізнатися більше про боротьбу українців за демократію та підтримати.

Під час зустрічі з міськими управлінцями, гості обговорили історію оборони Ірпеня, поточні потреби та важливість допомоги у відновленні міста. Ірпінський міський голова Олександр Маркушин звернувся до американських гостей із проханням про допомогу у відбудові людських квартир та будинків, що є пріоритетним завданням на сьогоднішній день.

Американські гості побували також у модульному містечку "Дубки" та на вулиці Северинівській, де саме відбувається демонтаж будинків, які не підлягають відновленню. Тут техаський бізнесмен Харлан Кроу підсумував свій візит в Ірпінь.

Харлан Кроу, техаський бізнесмен:

США допомагали, допомагають і будуть допомагати Україні. Це як публічна допомога, так і приватна. І те, що я побачив сьогодні в Ірпені, мене вражає і надихає. Попри ті випробовування, які пройшло місто, воно відновлюється. Це варте поваги.

Нагадаймо, що Парламентська делегація зі Швеції свідчить про наслідки російської військової агресії в Ірпені.