На Бориспільщині у водія вантажівки знайшли наркотики

На Бориспільщині у водія вантажівки знайшли наркотики

Сьогодні, на 24 км автодороги Київ – Харків бориспільські патрульні виявили водія вантажівки в стані сп’яніння, який мав з собою заборонені речовини

Об этом сообщает Собеседник

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Борисполя" у Facebook.

Поліцейські побачили, що водій вантажівки MAN зупинився на автомагістралі в межах проїзної частини в темну пору доби поза населеними пунктами.

Під час перевірки документів інспектори виявили у керманича явні ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловіку запропонували пройти огляд на стан наркотичного сп’яніння, але він відмовився.

Далі патрульні провели поверхневу перевірку, адже керманич помітно нервував. В гаманці у чоловіка виявили порошкоподібну речовину, ймовірно, наркотичну. Зі слів чоловіка – це солі, які він зберігав для власного вживання без мети збуту.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу. Виявлені наркотичні речовини було вилучено для проведення експертизи.

На водія поліцейські склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння), винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини) КУпАП та відсторонили від керування транспортним засобом.

Нагадаємо, що мешканця Бориспільщини засуджено до 10 років позбавлення волі за вбивство співмешканки.

Источник: Русский слон