"Ми переможемо": Зеленський привітав українок зі святом і вшанував пам’ять загиблих захисниць

Читать на русском

"Ми переможемо": Зеленський привітав українок зі святом і вшанував пам’ять загиблих захисниць
"Ми переможемо": Зеленський привітав українок зі святом і вшанував пам’ять загиблих захисниць

Президент України Володимир Зеленський привітав українок із 8 березня. Це вже друге свято, яке українські жінки відзначають під час повномасштабної війни.

Об этом сообщает ФИБ

Повідомлення з вітанням з’явилося у Telegram-каналі глави держави. Також Зеленський вшанував пам’ять захисниць, які віддали життя за Україну.

"8 березня. 365 днів поваги та подяки. Щороку", – йдеться у повідомленні президента.

Він записав коротке відеовітання для українських жінок.

"Сьогодні Міжнародний жіночий день. День боротьби за права жінок. Щороку цього дня я дякую. Говорю слова подяки своїй мамі. Дзвоню їй. Говорю "Дякую" за те, що в нашій родині завжди була і є повага. своїй дружині — за те, що ми разом любимо, за те, що у нас є такі прекрасні діти. Я дякую жінкам, які працюють зі мною, і це дуже важливо, що ми на рівних, як колеги", — підкреслив Зеленський.

Президент наголосив, що кожен українець чи українка можуть по-різному сприймати 8 березня. По-різному проводитиметься цей день.

"У цьому наша сила. У цьому є свобода. Ми рівні, вільні, ми у міцній Україні", – додав Зеленський.

Водночас, зазначив він, незалежно від особистих стосунків кожного з нас, цей день може стати чудовою нагодою сказати слова подяки.

"Мені здається, важливо сьогодні саме подякувати. Подякувати жінкам, які працюють, навчають, навчаються, рятують, лікують, воюють. Воюють за Україну. Згадати – і подякувати – всім жінкам, які віддали своє життя за нашу державу. Подякувати мамам. що поки мама жива, ти можеш відчувати себе дитиною. Подякувати коханим за повагу та силу. Разом ми сильні. Разом ми непереборні. Разом ми вільні. І разом ми точно переможемо. Обов’язково. Слава Україні!" – наголосив президент.

Источник: Москов пост