Рєзніков має піти у відставку, - ЦПК про результати наради з міністром оборони щодо закупівлі продовольства для ЗСУ

Читать на русском

Рєзніков має піти у відставку, — ЦПК про результати наради з міністром оборони щодо закупівлі продовольства для ЗСУ
Рєзніков має піти у відставку, — ЦПК про результати наради з міністром оборони щодо закупівлі продовольства для ЗСУ

Міністр оборони Олексій Резніков провів нараду з журналістами та громадськими організаціями щодо закупівлі продуктів для військових.

Об этом сообщает Компромат

Проте він не надав жодної інформації про ціни та зазначив, що він їх не знає навіть після скандалу щодо можливого завищення цін. На думку ЦПК, міністр або не розуміє, що відбувається у нього самого у відомстві, особливо з корупційними скандалами, або сам усе це підтримує.

Про це повідомив Центр протидії корупції, повідомляє Цензор.НЕТ .

"Закінчилась широко анонсована Резниковим "закрита нарада" з журналістами та ГО про закупівлю продуктів для військових.

Що змінила зустріч? Абсолютно нічого.

Бо на цьому етапі як би Резніков не намагався "полагодити" відносини з суспільством — це все вже не відіграє ролі. Довіра втрачена.

Ось що розповідає про неї керівник юридичного департаменту ЦПК Олена Щербан, яка також була присутньою на зустрічі:

"Як міністр готувався до зустрічі, якщо в результаті не був готовий назвати ціни, за якими зараз поставляються продукти військовим і визнав, що він цих цін не знає? нові зустрічі тільки міністр пропонує створити робочі групи та дорадчі органи, але як їх будувати за відсутності довіри до міністра не зрозуміло.

Нагадаємо, що передувало цій зустрічі:

1. Відсутність будь-якої швидкої реакції на "скандал із яйцями". А потім – залякування журналістів СБУ та відверта брехня Комітету Ради про "технічні помилки" у контракті;

2. Ціла низка кримінальних справ проти Міноборони за останні кілька днів. При цьому, у спробі відмазати завдяки цим провадженням фігурантів, ще намагаються підставити НАБУ, яке про знаходження справи у їхньому віданні заявило першим;

3. Відсутність нормального роз’яснення після скандалу з Лієвим. Міністр взагалі не роз’яснив, як призначив таку людину в МО під час війни підписувати збройні контракти.

І взагалі виглядає все так, що сам міністр або не розуміє, що відбувається у нього самого у відомстві, особливо з корупційними скандалами, або сам усе це підтримує.

Це все підтвердив і скандал із "весільними дронами", а також численні свідчення про відсутність у міністра реалій фронту, про які у військових колах чули ще навесні.

Єдиний правильний крок для Резнікова зараз взяти на себе відповідальність і просто піти.

А місце міністра оборони має зайняти той, хто нарешті почистить багаторічні авгієві стайні міністерства. І забезпечить наших воїнів усім необхідним без краплі корупції.

Тому що це точно частина нашої перемоги", — заявили у ЦПК.

Источник: Руспрес