Букмекер Parimatch звільнив усіх працівників в Україні (оновлено)

parimatch

Холдинг Parimatch звільнив усіх працівників своєї дочірньої української компанії " Parimatch Україна".

Про це колишня керівниця "Parimatch Україна" Наталія Гілевич повідомила у "Фейсбуці".

"12 травня остаточне закриття компанії PM UA. Весь колектив звільнений, я також залишаю посаду. Подальшу роботу подовжать адвокати та юридичні компанії", – написала Гілевич.

Практично весь персонал компанія "Parimatch Україна" звільнила ще у квітні цього року (80% або ж 350 людей), тому нинішні звільнення – фінальні.

Водночас ці звільнення не стосуються компанії GR8 Tech (раніше Parimatch Tech), на яку не накладені санкції та яка відповідає за розробку технічних продуктів букмекера, зуважує галузеве видання AIN.UA.

За його даними, після звільнення половини персоналу або 750 із 1500 працівників місяцем раніше, компанія все ще працює і про нову хвилю скорочень поки не повідомлялось.

Як повідомлялося, на початку березня президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони про запровадження санкцій проти 120 фізичних та 287 юридичних осіб.

Серед компаній, які потрапили під санкції є низка російських букмекерських компаній,у тому числі найбільший в Україні букмекер Parimatch. Наступного дня після запровадження санкцій компанія оголосила про призупинення діяльності в Україні.

Згодом Parimatch скоротив 1100 співробітників в українських підрозділах "Parimatch Україна" та IT-компанії GR8 Tech, колишньій Parimatch Tech.